Gästhamn
Ostkustens öppnaste famn!
Gästplatser

I anslutning till restaurang, glassfabrik och affärer ligger vår gästhamn. Förtöjning sker med mooringlinor eller längs med-förtöjning som markeras med gult på bilden. Många gästande båtar blir också placerade ute på ordinarie bryggor där båten ligger förtöjd vid en bom.

Gästhamnen driftas under säsong av våra duktiga hamnkaptener och hamkontoret finns placerat bredvid Bullandö Handel.

I hamnavgiften ingår tillgång till dusch och bastu. Aktuell kod erhålls av hamnkapten vid betalning. För aktuell prislista se längst ned på sidan.

KONTAKTA HAMNKONTORET FÖR ATT FÅ EN PLATS ANVISAD!

Kontakt: 08-571 452 10 eller mail: hamnkontoret@bullandomarina.se

Dockspot

För den som vill förboka sin gästplats går det bra att göra detta via Dockspot som har tre platser vid Bullandö krog. Dessa platser är uppmärkta med rosa skyltar och är reserverade för de kunder som valt att boka via Dockspot.

Att göra på marinan

Oavsett om man kommer med båt eller bil är Bullandö ett självklart utflyktsmål för många! God mat och dryck, butiker, båtförsäljning, båtservice eller bara att gå och strosa på en av våra många bryggor och kolla in båtar.

Precis vid gästhamnen ligger skärgårdens bästa och soligaste krog, där man kan avnjuta en god måltid eller bara ta en öl i baren. Behöver man fylla på livsmedel eller köpa något båttillbehör görs detta på Bullandö Handel vägg-i-vägg med krogen. För den glass-, mack- eller pizzasugne går man till hamnplan där Bullandö Glassfabrik ligger med sin berömda Gelato!

På hamnplan finns också våra två klädbutiker! Bryggsnygg har kläder och skor för den som vill vara snygg på bryggan. Har också fina presentartiklar. PelleP har proffsiga funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad.

Behöver man båtservice, riggservice eller hjälp marinelektronik kontaktar man Brohäll Marin, Gransegel Mast & Rigg och Tymar.

För att se hela marinans utbud klicka här.

Bastu och dusch

Med vacker utsikt över marinan ligger populära vår skärgårdsbastu! Duschar och bastu ingår i gästplatshyran och koder erhålls av hamnkontoret nere vid gästhamnen.

Bad och promenad

Om man inte vill bada i hamnen så finns det fler badmöjligheter på Bullandö. På östra sidan finns Bullandö badstrand med utsikt över Djuröbron. Vill man ha badklippor så finns det vid norrviken på västra sidan. För den som bara vill ha sig en stärkande promenad finns det gott om vägar och stigar runt om på halvön.

Husbil och parkering

Husbilar och husvagnar som vill stå över natten besöker hamnkontoret nere vid gästhamnen och tilldelas en plats på våra parkeringsplatser. Där sker också betalning enligt gällande dygntaxa.

Parkering är gratis om man bara vill stå över dagen. Vill man stå ett dygn eller längre betalar man enligt betalninnganvisningar som finns på skyltar utställda på marinan. Betalning sker via Swish. Se prislista nedan.

Prislista 2024
Gästplatshyra per dygn inkl. dusch, bastu och WiFi. Priset varierar med båtens bredd enligt nedan. Ingen dagavgift.
Under 3 m
365 kr/dygn
3 - 3,5 m
385 kr/dygn
3,5 - 4 m
415 kr/dygn
4 - 4,5 m
450 kr/dygn
4,5 - 5 m
625 kr/dygn
Över 5 m
900 kr/dygn
Husbil eller husvagn
365 kr/dygn
El (10A säkring)
70 kr/dygn
Vi erbjuder också parkering för personbilar enligt nedanstående prislista.
Parkering dygn
55 kr
Parkering vecka
230 kr
Parkering 2 veckor
350 kr
Parkering 3 veckor
470 kr
Parkering 1 månad
590 kr